Voertbalshirts
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Duizenden mensen laten continu via Foursquare.com weten waar ze zijn. Daar komen telkens meer mensen bij. Voor jouw winkel is dat perfect. Je kunt mensen die in de buurt van je pand lopen digitaal verleiden om naar binnen te komen.

Wat is Foursquare?

Foursquare is een location based sociaal netwerk. Terwijl via Twitter mensen aangeven wat ze aan het doen zijn, geven ze via Foursquare aan waar ze op dit moment zijn. De app op je mobiele telefoon geeft de Foursquare gebruiker met behulp van GPS aan welke plekken er bij jou in de buurt zijn en de gebruiker bepaalt of je op een van die plekken incheckt. Foursquare vrienden zien dus van elkaar waar ze zich bevinden. Als gebruiker kan je bij je incheck moment eventueel een foto voegen en een berichtje achterlaten. Je kunt ook tips geven met betrekking tot de plek waar je incheckt of reageren of een check-in van een Foursquare vriend.

Als beheerder van een locatie kan je een zogenaamde Special aanmaken. Foursquare gebruikers die bij jou in de buurt komen, zien op hun telefoon dat er bij jou een ‘Special’ is. Een Special is een speciale aanbieding die je kunt koppelen aan een actie van de foursquare gebruiker. Je kunt er nieuwe klanten mee aantrekken:

Zo kan je bijvoorbeeld iedereen die incheckt een tweede kopje koffie gratis geven.
Of alleen mensen die voor het eerst bij je inchecken 10% korting op een spijkerbroek.
Of de eerste 10 mensen die bij je inchecken 15 minuten extra op de zonnebank schenken.
Of als er 40 mensen tegelijkertijd inchecken een rondje van de zaak geven
Of iemand die met drie vrienden incheckt krijgt een half flesje huiswijn van de zaak
En je kunt ook bestaande klanten belonen:

Mensen die voor de derde keer inchecken krijgen een gratis riem bij hun spijkerbroek
Of de “Mayor”krijgt altijd 15% korting onesie mannen