Voertbalshirts
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Als je van plan bent een kledingwinkel te starten dan ben je waarschijnlijk ook van plan een webshop te beginnen. Maar hoe begin ik een webwinkel?

Omdat die vraag niet in een zin te beantwoorden is, organiseert One Stop Webshop workshops waarin we de succesfactoren voor een nieuwe webwinkel benoemen en ook een aantal valkuilen wijzen.webwinkel starten

We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

Heb ik nog een kans met webwinkel giganten als Bol.com en Zalando?
Hoe win ik het vertrouwen van de online klant en hoe zorg ik ervoor dat klanten loyaal worden?
Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn webshop?
Heb ik nog een kans om bovenaan te komen in Google?
Wat kan ik doen met sociale netwerken als Facebook en Twitter?
Hoe krijg ik de betalingen binnen? Welke betaalmethodes zijn het beste?
Natuurlijk gaan we ook op je andere vragen in. Schrijf je hier in voor onze gratis cursus ‘hoe begin ik een webwinkel?’.

Wil je een schoenen-, kleding-, of kinderkleding webwinkel beginnen? Naast de algemene cursus hebben we ook deze workshop mode webwinkel beginnen!

Wil je in je fysieke winkel handig afrekenen met je klanten? Je voorraad bijhouden? Weten hoeveel je van wat verkoopt? Wie wat verkoopt? Besteladvies krijgen?

Dan is het erg verstandig om je winkel direct te automatiseren. Als je naast je fysieke kleding winkel ook een kleding webwinkel begint, dan is automatisering helemaal handig. Je kunt dan namelijk je voorraad van de stenen winkel synchroniseren met de voorraad van je webwinkel. Kies je leveranciers

Softwear

Softwear is een in mode gespecialiseerde leverancier van retail- en groothandel automatiseringssystemen. Omdat Softwear online draait is een realtime voorraad check met een webwinkel mogelijk!

Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test