Voertbalshirts
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
By - admin

Wat niet aan jouw tuin mag ontbreken

Net zoals de grootste kathedralen niet in een dag, maar jaren zijn gebouwd, kan een tuin ook jaren gaan duren. Veel mensen in de Nederlandse samenleving beschikken niet over voldoende geld om een achtertuin in volledige staat te hebben. Dus voor de mensen die stapsgewijs iets willen toevoegen aan de tuin is in dit artikel een lijstje, een aantal dingen wat niet mag ontbreken in de tuin opgesteld. Met niet mag ontbreken, bedoelen we spullen wat het veiliger maakt om in een tuin rond te lopen of te gaan zitten.

 

Ongediertebestrijding

Ongedierte zoals, muizen, mollen en ratten kunnen je gehele tuin gaan verpesten en dit wil je natuurlijk niet. Voorkomen is beter dan genezen en raad daarom aan je tuin zo schoon mogelijk te houden. Denk bijvoorbeeld aan de het afval zo snel mogelijk weg gooien. Voor mollen kun je bijvoorbeeld een net kopen die je op je gazon legt, waardoor een mol het niet meer interessant vind om jou tuin te verblijven.

 

Vijverpomp

Heeft u een vijver in de tuin? Dan is het noodzakelijk om een vijverpomp aan te schaffen. Een vijverpomp zorgt ervoor dat het vijverwater gecirculeerd wordt, wat inhoud dat het geen stilstaand water blijft. Dit door het vieze water uit de vijver te pompen en nieuw schoon water weer in de vijver.  Je wilt immers geen stilstaand water, aangezien dat resulteert naar  een groene vijver met algen erin. Dit is erg slecht voor de diertjes in het water, want ze kunnen hierdoor dood gaan. Dus kortom schaf een waterpomp aan als je deze nog niet hebt in de tuin.

 

Verlichting

Tot slot is goede belichting in je tuin erg belangrijk. Zo verjaagd dit niet alleen veel inbrekers, het voorkomt ook veel ongevallen. Zorg er dus voor dat alle paden belicht zijn, waardoor over iets vallen niet meer kan gebeuren.